Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.

Winefluencer 2021

Rueda Winefluencer 2021

We’ve got the dream job for you! Wijn drinken én ervoor betaald krijgen. Wij zijn namelijk opzoek naar de Rueda Winefluencer voor 2021.

De winefluencer die we zoeken

Rueda heeft jouw hulp nodig en is op zoek naar een getalenteerde wijnliefhebber. Altijd al ‘Winefluencer’ willen zijn? Ben jij social minded en weet jij jouw Instavolgers te inspireren met pakkende content? Ben jij gek op wijn én mag iedereen het weten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij dagen je uit van 1 t/m 15 december 2020 jouw liefde voor Rueda wijnen te uiten op Instagram. Word jij gekozen door de vakjury, dan mag jij een jaar lang de titel van Rueda Winefluencer dragen én ontvang je een bedrag van € 5000,-!

Solliciteren

Solliciteren voor deze job is heel makkelijk. Volg de gloednieuwe Instagram van @Ruedawijnen. Plaats jouw Rueda Winefluencer foto(‘s) met #TasteRueda en tag @Ruedawijnen in jouw content. Hoe creatiever, interactiever en wijnzinniger, hoe beter!

De wedstrijd loopt tot en met 15 december 2020. Hierna kiest de jury de winnaar, op basis van kwaliteit van de beelden, persoonlijke touch en natuurlijk pakkende captions. Er is geen limiet aan het aantal posts dat je kunt plaatsen – meer posten kan je kansen zelfs vergroten!

Voorwaarden

  • Je bent 18 +
  • In jouw foto zien we een wijn uit de Rueda streek terug
  • Je voldoet aan de deelname-eisen zoals bovenstaand beschreven.
  • Klik hier voor alle wedstrijdvoorwaarden