fbpx
Logo Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.

Zomer 2019: Rueda rijmt meer dan ooit met Fiesta

Zin in een frisse, lichte en tegelijk kruidige Spaanse witte wijn? Met de huidige zomerse temperaturen is het antwoord wellicht meteen duidelijk. De zomer biedt overigens ook de ideale gelegenheid om te feesten en te genieten onder familie en vrienden, rond een lekker etentje of met een paar leuke hapjes.

Juli 2019 : Rueda & vismaand

Doordat Rueda, maakt niet uit welk type, fris en sappig overkomt, gaat hij fantastisch samen met allerlei visgerechten. Voor de lekkerste combinaties kijk je niet alleen naar de vissoort, maar ook hoe de vis wordt bereid en wat erbij wordt gegeten. De geurige, opwekkende Rueda Verdejo kan veel visgerechten aan, van geroosterde zwaardvis via gestoomde zalm en paella, tot sushi. De tintelfrisse stijl van Rueda Sauvignon Blanc past goed bij de zilte smaak van oesters, rauwe coquilles en kleine pelgarnalen.

Rueda, de hele zomer door

Onze tip: Fiesta Rueda! Vier de zomer met de leider van de Spaanse witte wijnen. Hoe?

Fiesta Rueda kan op verschillende momenten, je bepaalt zelf de ideale omstandigheden, zoals bijvoorbeeld

  • Chill & Grill – Een visbarbecue met vrienden: sommige Rueda’s zijn echt op hun best bij een lekker barbecue van vis. Ga naar je favoriete wijnhandelaar en laat hem/haar voor jou de beste Rueda wijn kiezen voor het perfecte etentje.
  • Vamos a la plancha: 18-19 uur, het weer koelt eindelijk wat af. Tijd voor een aperitief op het strand. Improviseer jouw eigen “tapasbar on the beach”, met sashimi van zalm of tonijn, of schaal- en schelpdieren. White at heart, Rueda white of course!
  • Vakantie in Spanje: First thing to do when in Spain? Je vakantie perfect inzetten met de perfecte wijn. Je vindt ze overal in Spanje. Fiets, auto, brommer of step, waar een wiel (Rueda in het Spaans) is, is een weg naar Ruedawijn. Wacht echter tot je terugbent op je vakantiebestemming, om de fles te openen. Veilig genieten is extra genieten!
  • Vacaciones in eigen land: dit jaar geen (verre) reis ? Dan kan je misschien extra plezier beleven op onze lokale terrasjes, in onze wijnbars en toffe resto’s. Zijn naam is Rueda, zijn voornaam Verdejo. Encantada amigo!
  • Sushi-therapy: lang bezig zijn met het maken van lekker gezonde hapjes. Genieten van zachte textuur, heerlijke kleuren, zalige smaken. En tussendoor even nippen van het glas. Met de eigen keuken als ideale vakantiebestemming. What else?!