fbpx
Logo Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.

Verdejo: dé terraswijn van 2020

Yes! Na weken gesloten horeca is het eindelijk tijd voor positiever nieuws: de terrassen mogen vanaf 8 juni weer open! Dat is natuurlijk fantastisch, voor zowel horecaondernemers als voor de gasten. Want zeg nu zelf: heb je er de afgelopen tijd niet ook enorm naar verlangd om op een zonnig terras te zitten in goed gezelschap?

In België komt steeds vaker de zon door en steeds langer mogen we ervan genieten. Extra fijn is het dan dat we weer op de terrassen mogen genieten van hapjes, drankjes en dit heerlijke weer. Denk je aan wijn op het terras, dan is witte wijn vaak een favoriet. Onder de ideale omstandigheden van goed gezelschap en de schijnende zon, past ook een stralende terraswijn. En ja, natuurlijk mag je van deze wijn ook genieten op je balkon of in je tuin. Rueda Verdejo wijnen zijn namelijk ook heel goed verkrijgbaar door heel België en die haal je zo in huis. Tuin of terras, het kan dus allemaal!

Dé terraswijn bij uitstek

Waarom is Rueda Verdejo dé terraswijn bij uitstek? Verdejo is een allemansvriend, eigenlijk ga je er nooit de mist mee in. Het pas perfect bij de smaak van de Vlaming. Fris en fruitig, heerlijk om koel te drinken in de warme zon én als laatste bijkomende voordeel: niet te prijzig! Verdejo komt dan ook steeds vaker weer terug in het welbekende rijtje van druivensoorten bij het bestellen van een glas wijn.

Rueda Verdejo in de kijker

Ook wij zetten graag een aantal Rueda Verdejo’s in de kijker. Misschien ken je ze al goed, misschien ook nog helemaal niet. In ieder geval een mooie kans om weer wat nieuws te proberen op de volgende zonnige Verdejo-dag!

  • Azumbre Verdejo: Een zuivere, krachtige en frisse neus, met minerale tonen. Grassig en kruidig met een vleugje venkel. Verkrijgbaar bij Spanjewijnland.be voor € 9,99.
  • Pandora Rueda Verdejo: Kristalheldere bleke, strogele kleur met groene reflectie. Speelse en intens aromatische neus. Frisse tonen van citrus en appel met een lekker exotisch toetsje eigen aan Verdejo. Verkrijgbaar bij Het Wijnhuis voor € 7,78.