fbpx
Logo Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.

En de winnaar van Rueda Winefluencer 2021 is…

Van foto’s tot video’s, online proeverijen, blogs en vlogs. Wat een geweldige content is er geplaatst. Hoe dedicated is een potverdejo tatoeage? En hoe gezellig om online wijn te proeven en zéker om die fles te winnen?

Echt, je kunt het zo creatief niet verzinnen of het is uit de kast getrokken door deelnemers van de Rueda Winefluencer campagne van 2021. Een hele klus voor de jury, die door alle deelnames heen hebben gezocht naar de winnaar.

Maar het is ze toch gelukt! En de winnaar is…

Trommelgeroffel

Elianne Drinks Wine! Van harte gefeliciteerd!!

Jury aan het woord

Het was geen gemakkelijke keuze. Door alle geweldige deelnames was het een uitdaging om 1 winnaar te kiezen. Onze vakjury, bestaande uit Sharon van Lokhorst van FavorFlav, Anne de Graaf van AnneTravelFoodie, India Donisi van Winespicegirl en Elle van Opslagh van A Pinch of Odelle hebben hun oordeel geveld.

“Als je naar Elianne kijkt en luistert krijg je spontaan zin in een glas Verdejo! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Wie Elianne de afgelopen weken heeft gevolgd op Instagram weet nu veel (meer) van Rueda en de uiteenlopende wijnen die hier vandaan komen. Met als kers op de taart: de live wijnproeverij met een expert op IGTV. Leuk en leerzaam!” – Sharon van Lokhorst – FavorFlav

“Tof dat haar account zich sowieso richt op wijn, dat is natuurlijk erg passend bij een winefluencer. Ik ben ook fan van haar foto’s; zomers, licht, kleurrijk. Je krijgt meteen zin in een lekker glaasje wijn!” – Anne de Graaf – Anne Travel Foodie

“De content van Elianne is herkenbaar en van hoge kwaliteit. Ze heeft aan alle voorwaarden voldaan en heeft het zich echt eigen gemaakt. Mooie stories, informatief en interactief en heel creatief. Rueda mag blij zijn met zo een influencer.” – India Donisi – WineSpiceGirl

“Eliannedrinkswine vind ik persoonlijk een echte topper. Zeer actief, toffe stories en zeer veel interactie op alle vlakken.” – Elle van Opslagh – A Pinch of Odelle

Kortom, het vrijwel dagelijks plaatsen van posts en stories, maar ook wine-food pairing en een live tasting met Rudolf Nipius op IGTV (en nog veel meer!) zorgden ervoor dat ze de winst binnenhaalde! En dat betekent dat zij de titel Rueda Winefluencer in heel 2021 mag dragen, maar ook dat ze snel een Winefluencer pakket ontvangt en een samenwerking in 2021 ter waarde van € 5000,-! Jullie zullen dus zeker nog veel meer van deze kersverse officiële Rueda Winefluencer gaan zien.

Rueda Winefluencer 2022

Wees niet getreurd als je niet gewonnen hebt – volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen! Rueda Winefluencer is here to stay! In 2021 zijn we gewoon weer terug en starten we de zoektocht naar Winefluencer 2022. Dat er veel geschikte kandidaten zijn hebben we deze afgelopen weken wel gezien. We vergeten jullie niet!
Hou Rueda wijnen in de gaten, want we hebben nog veel meer leuks voor jullie in petto. So stay tuned.

We willen iedereen nog eens heel erg bedanken voor het enthousiasme en de creativiteit in wedstrijd. Nu eerst op naar mooie feestdagen en naar 2021, hopelijk boordevol met frisse Rueda Verdejo’s.

Salud!