fbpx
Logo Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.

De Belgische Rueda Winefluencer is bekend!

Sommelier Femke Colenbie is dé Belgische Rueda Winefluencer 2023

Heel wat Vlaamse wijnfans dongen van 19 t/m 23 september mee naar de titel van Rueda Winefluencer 2023. Door originele Rueda (wijn) content te plaatsen op o.a. social media, streden de deelnemers om de titel Rueda Winefluencer België én het bedrag van maar liefst €5000.-. Femke Colenbie wist de jury te overtuigen. Zij is een jaar lang hét Belgische gezicht van D.O. Rueda.

Femke Colenbie, sommelier, eigenaar van flovino.be en mede eigenares, samen met Margo van Commune, Food&Wine bistro overtuigde de jury met veelzijdige content over Rueda wijnen. Ze inspireerde haar volgers met heerlijke wijn/food combinaties, gaf een cursus Spaans en bracht op Youtube een heuse mini-serie over Rueda.

Femke is maar wat blij met de titel van Rueda Winefluencer 2023: ”Eén van mijn dromen was ooit ambassadrice te mogen zijn van een wijnregio. Dat ik dié persoon mag zijn voor Rueda is een hele eer: ik ben er helemaal Rueday voor ;-)”

Door de grote hoeveelheid enthousiaste en veelzijdige deelnames was het kiezen van de winnaars een uitdaging voor de speciaal geselecteerde Rueda Winefluencer jury. Dit jaar bestond de jury uit Winefluencer 2021 Elianne (@Eliannedrinkswine) en Winefluencer 2022 Debbie (@Goestingske).

D.O. Rueda bedankt de juryleden en alle deelnemers van Rueda Winefluencer.

Click to access the login or register cheese