Rueda Wijnen
Om deze site te bezoeken moet je de minimum leeftijd hebben van 18 jaar of ouder.
Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben jonger dan 18
Je mag deze website helaas niet bezoeken.
Marques de Riscal 2019 (1)

World Verdejo Day is coming!

World Verdejo Day is coming!

Met de zomer om de hoek en World Verdejo Day (vrijdag 9 juni) in aantocht, is het tijd om te genieten van alles wat deze heerlijke wijn te bieden heeft. Of je nu een frisse en smaakvolle wijn wil proeven, de zon wil omarmen, een fiësta wil vieren met vrienden, of gewoon wil ontspannen en genieten van het goede leven, Rueda Verdejo heeft het allemaal!

Ontdek de frisheid:

Rueda Verdejo staat bekend om zijn verfrissende karakter en levendige smaken. De heldere tonen van citrusvruchten en tropisch fruit maken het de perfecte wijn voor zonnige dagen en zomerse avonden. Of je nu een picknick in het park plant, een barbecue organiseert met vrienden of gewoon wil ontspannen op je balkon, een glas gekoelde Rueda Verdejo tilt elke gelegenheid naar een hoger niveau.

Samen genieten:

Rueda Verdejo brengt mensen samen en creëert onvergetelijke momenten. Organiseer een zomerse fiësta en nodig je vrienden uit om samen te genieten van deze heerlijke wijn. De levendige en sociale sfeer die Rueda Verdejo met zich meebrengt, zorgt ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt. Laat de muziek spelen, hef het glas en dans tot in de late uurtjes!

Zet World Verdejo Day in je agenda op 9 juni en vier de dag in Rueda stijl. Proef de frisheid, omarm de zon en deel onvergetelijke momenten met vrienden. Rueda Verdejo is de perfecte wijn om van deze zomer een onvergetelijke ervaring te maken. Sluit je aan bij de levensgenieters van over de hele wereld en ontdek de magie van Rueda Verdejo. Proost op het goede leven en geniet van elke slok!